Filmul coreean „Blades of Blood” a fost vandut in 5 tari inaintea premierei sale, dupa cum sustin producatorii lui, Achim Pictures. Trailerul acestei productii a fost proiectat la a 60-a editie a Festivalului de film de laBerlin, si 5 tari – Germania, Belgia, Oalnda, Luxemburg si reprezentantul Americii de Sud – au cumparat deja drepturile de difuzare inainte premierei filmului in Coreea ! Filmul istoric este inspirat din seria manhwa a artistului Park Heung-yong si a fost regizat de apreciatul regizor Lee Joon-ik, ce a produs si alte filme celebre, precum „Hwangsanbul” sau „The King and The Clown”, acesta din urma fiind cel de-al treilea cel mai vizionat film coreean de la box-office din toate timpurile, in Coreea.

„Blades of Blood” este un film despre oamenii din categoriile de jos, care lupta pentru egalitate sociala in timpul epocii Joseon. In rolurile principale au fost distribuiti Cha Seung-won (din recentul serial de success „City Hall”), ce interpreteaza un personaj ce doreste sa devina rege, si Hwang Jeong-min (din „You are my sunshine” – filmul), ce interpreteaza un orb cu extraordinare abilitati in manuirea sabiei. Filmul va avea premiera in Coreea de 29 aprilie 2010.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 ⁄ 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.