Bona Entertainment s-a asociat cu compania de productie a lui Jackie Chan, JC Group International si cu LM Media din Singapore in vederea realizarii noii comedii de actiune „Big Soldier”. Filmul este, in prezent, in productie in provincial chineza Yunnan, in rolurile principale fiind distribuiti Jackie Chan, Wang Lee-hom si cantaretul coreean Yoo Seung-jun. Cineastul chinez Ding Sheng („The Underdog Knight”) va regiza filmul cu un buget de 25 de milioane de dolari, a carui actiune e plasata undeva in perioada 476-221 i.e.n. Chan interpreteaza un soldat in varsta care il captureaza pe personajul interpretat de Wang Lee-hom, un tanar general al unui stat dusman, luandu-l cu el intr-o lunga calatorie pentru a-si primi recompensa prin predarea acestuia.

Wang Lee-hom, un actor chinezo-american, a mai jucat in „Lust, Caution” al lui Ang Lee. Distributia lui „Big Soldier” ii mai include pe debutantul Lin Peng, unul din interpretii de pe scena ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, sip e unul din elevii de la scoala de arte martiale a lui Jackie Chan, Xu Dongmei. Premiera filmului este programata spre sfarsitul lui 2009.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
6 + 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.