Fiind constienta ca tatal ei nu va ezita o clipa sa-l ucida pe Jin-ha, Sullie ii cere ajutorul lui Junkwang. Pentru a-l convinge sa-i salveze iubitul, Sullie ii promite ca se va casatori cu el. Tanarul Namgung stie foarte bine cat de mult il iubeste Sullie pe Jin-ha, insasi promisiunea ei de a-i deveni sotie in schimbul vietii lui Jin-ha fiind o dovada ca niciun sacrificiu nu e prea mare pentru ea daca e vorba de viata barbatului iubit. Si totusi, dorinta lui de-a o avea e mai puternica decat orice, fie el orgoliu sau ratiune, si-i accepta propunerea.

Domnita Yeojin afla ca Jin-ha a fost prins si, lasand la o parte mandria ei ranita si gelozia, ii cere lui Sajun sa-l salveze. Desi acesta se opune ordinului ei, impetuoasa domnita stie sa fie categorica si sa-si impuna punctul de vedere. La randul lui, Junkwang isi tine promisiunea si-l roaga pe Yahulai sa-l elibereze pe Jin-ha si sa-i inapoieze Manualul Divin.

Cine-l va salva pana la urma pe Jin-ha ? O data eliberat ce va alege: sa fuga pentru a-si salva viata sau sa se intoarca dupa Sullie cu orice risc ?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 × 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.