asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Beyond the Clouds (Full Sun) (2014) – episodul 1 subtitrare in romana

Trimis de pe 16 Aug 2014Fara comentarii

beyond01Episodul 1 – SILVER LINING

Thailanda, cu capitala sa vibranta, plina de traditie si culoare, Bangkok… Si totusi, nu vom avea prilejul de a face o incursiune fabuloasa prin taramuri mistice, ca sa ne bucuram de pitorescul ei de pe jonka traditionala. Doar tangential vom atinge din mers una dintre pietele plutitoare cea mai plina de viata si mai populara, cu multimea sa de ambarcatiuni de mici dimensiuni, care ofera prin intermediul canalelor de apa, legume, fructe si alte delicatese si ne vom opri undeva in zona sa de ghetou, acolo unde se pun la cale si se practica afacerile murdare, loviturile liderilor gruparilor criminale, ale escrocilor si hotilor de joasa speta.

Aici, in aceasta tara, se intalnesc destinele intortocheate ale eroilor nostri, care din locul lor de bastina, se avanta pe pamant strain ca sa le implineasca, asa cum au fost scrise. Han Young Won, cu entuziasmul tineretii si al primei iubiri, participa la o expozitie de bijuterii in Bangkok . In semn de pretuire, logodnicul ei, Gong Woo Jin, cel cu care planuieste sa se casatoreasca dupa ce se va incheia deplasarea, ii graveaza numele pe diamantele componente din complicata arta bijutiera, semn care va ramane prin ani sa-i poarte iscusinta arabescurilor din argint si din aur, meserie cu care fata se indeletniceste, desi averea tatalui i-ar putea asigura o situatie mai mult decat comoda.

Jeong Se Ro este un tanar sarac, modest, cinstit si foarte silitor, care are o multime de slujbe part-time pentru a se intretine pana la absolvirea scolii. Dupa ce sustine proba de interviu, pleaca la Bangkok, avand intr-un bagaj toate cadourile colectate, pe care nu le-a putut darui tatalui sau de-a lungul timpului, intrucat acesta este intr-o continua deplasare, Jeong Do Joon avand o meserie riscanta, cea de escroc. Acesta, impreuna cu cativa complici pune la cale lovitura vietii sale, dupa reusita careia intentioneaza sa se retraga. Insa planurile sunt date peste cap de tesatura fina a intrigilor, a jocurilor si scenariilor care se pun la cale, iar destinele se desfac si se contopesc intr-un cu totul alt mod decat ar decide vointa fiecaruia . Iar totemul SILVER LINING al lui Young Won, cautat in expresia „every cloud has its silver lining” si care ar putea insemna „dupa ploaie si furtuna, vine iara vreme buna”, aici se va rasturna dramatic, vremii celei bune urmandu-i un anotimp cu atat mai tragic, cu cat va surprinde persoane nevinovate.

Prezentarea: otilia_tec – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*