asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Bestseller (2010)

Trimis de pe 30 Aug 2010Fara comentarii

Frumoasa actrita Uhm Jung Hwa, sora mai mare a actorului Uhm Jung Hwa, cerebralul general Kim Yi-shin din serialul Queen Seon Duk (2009), interpreteaza un rol fabulos si un pic cam pretentios. Baek Hee-soo, o scriitoare din Seul, este recunoscuta in Coreea de Sud ca fiind cea mai prolifica si cel mai de succes reprezentant al condeiului modern din peninsula. Pe parcursul a doua decenii ii sunt tiparite multe din romanele sale, care ajung fara niciun efort in topul vanzarilor de carti. Dar intr-o zi, reputatia acestei scriitoare e distrusa de o acuzatie de plagiat. Acest lucru va duce la „prabusirea” psihica a scriitoarei.

Actiunea filmului se dezvolta in momentul in care, dupa doi ani de la scandalul din presa, Baek Hee-soo incearca cu ultimele forte sa revina si sa-si reconstruiasca viata si cariera, distruse de subiectivismul societatii. Ca sa reuseasca acest lucru, la indemnul si prin grija editorului ei, scriitoarea se duce intr-un orasel de provincie din apropierea capitalei pentru a concepe un viitor roman de succes.
Astfel, Baek Hee-soo se cazeaza la o vila, transformata de municipalitate intr-o pensiune, care a apartinut unui misionar american cunoscut in Coreea ca un om care a salvat si a avut grija de copii ai caror parinti au fost ucisi in „nestinsul” razboi fratricid. Ideile pentru noul roman nu apar, dar in schimb la un moment dat scriitoarea „surprinde o discutie intre fata ei Yeun-hee si o prietena imaginara. Ceea ce urmeaza e de-a dreptul halucinant. Fetita ei ii dicteaza la propriu povestea noului roman…” Cartea are un succes neasteptat si editorul e foarte multumit, dar din pacate dupa cateva zile de la publicare este acuzata din nou de plagiat. Pentru a-si dovedi nevinovatia, scriitoarea incepe o „calatorie” misterioasa in descoperirea adevarului.

Un film captivant ce nu trebuie ratat, in special ca deja Hollywoodul a anuntat realizarea unui remake dupa productia coreeana. Interpretarea protagonistei este de calitate, iar povestea filmului atrage atentia inca din primul moment. O traducere de calitate in limba romana, oferita de Asia Team Romania in premiera pe asiacinefil.com !

Prezentare realizata de ionicar – www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*