asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Bad Guy (2010) – episodul 8

Trimis de pe 23 Jul 2010Fara comentarii

Cei doi detectivi de la politia din Seul isi continua ancheta legata de moartea lui Seon Young. Pas cu pas, acestia ajung la concluzia ca exista inca un Tae Seong, fiul adoptat de familia Hong si mai apoi renegat, despre care nimeni nu mai stia nimic. Insusi Gun Wook este insarcinat de Tae Seong sa afle mai multe despre acest misterios personaj, care ar putea dezlega misterul mortii prietenei sale. Fara sa-si dea seama (sau poate intentionat) Gun Wook incepe sa se dea de gol. El aminteste despre modul in care a fost abandonat, vorbeste limbajul semnelor (pe care il invatase de la tatal lui mut(, o infrunta pe doamna Shin intr-o alta scena memorabila… stabilita de destin.

Tae Seong e numit director in Haeshin Construction, dar mai mult e preocupat de gasirea acelui copil infiat de familia lui si mai apoi abandonat, conlucrand in acest sens cu detectivii. Prin scena de la finalul episodului anterior a ranit-o iremediabil pe Moon Jae In, insa se pare ca este asemeni unui copil imatur care nu stie nici macar sa-si ceara iertare dupa ce se joaca cu jucariile sale si le strica. Iar Jae In nu vrea sa il ierte. Umilita, isi cauta concolarea fugind si mai apoi imbatandu-se, cu toate ca singurul care ii intelege suferinta este Gun Wook. Acesta chiar face un exercitiu interesant de imaginatie si ii cere sa-si inchipuie ca el e adevaratul Hong Tae Seong, caruia poate sa ii spuna toate cuvintele de ocara care zac in ea si ii apasa sufletul. Dar, in mod suprinzator, Jae In accepta un sarut din partea partenerului sau de discutie, chiar sub ochii atenti, d ela distanta, ai lui… Tae Seong. Sa fi fost Gun Wook cel care i-a furat acest sarut, sau acel Tae Seong imaginar din exercitiul de imaginatie propus de Gun Wook ? Acest episode ne dezvaluie inca o data, daca mai era nevoie, faptul ca Moon Jae In este pe alocuri naiva, dar si o fire schimbatoare, nestatornica.

Dar poate cel mai emotionant moment al episodului este vizita neasteptata pe care Gun Wook o face in Miryang, tinutul lui natal. Incarcat de emotii si de amintiri frumoas esi dureroase in acelasi timp, el paseste in ograda casutei saracacioase a copilariei sale, unde amintirea familiei lui fericite prinde viata. Un contrast ravasotor intre stralucirea trecutului si paragina prezentului va sfasia sufletul plapand al lui Gun Wook, in mijlocul acelui loc de care il leaga atatea si atatea amintiri.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*