Episodul 5 prezinta in amanunt culisele intalnirii dintre Moon Jae In si adevaratul Hong Tae Seong, tocmai in Japonia. Cei doi se cunosc accidental la o petrecere in cinstea unui artist, organizata pe un vas de croaziera. El o invita, brusc, la el pe yaht, asa cum a procedat si cu alte fete pe care dorea sa le impresioneze, insa ea ii refuza invitatia, dandu-i de inteles ca nu este o femeie usoara. Insa inainte sa afle numele misteriosului si indraznetului conational al sau, Moon Jae In vede pe cineva cazand in mare. In haosul creat pe moment, atat Jae In cat si Tae Seong intra in panica. Ea arunca un colac in ajutorul celui vazut in mare si il forteaza pe Tae Seong sa intervina. Cuvintele ajutorului de detectiv, care cu ceva timp in urma il invinovateau de moartea iubitei sale, ii rasuna in minte asemeni unei sentinte impovaratoare, si il mobilizeaza. Intr-un final se decide sa sara in apa, insa sub apa se petrece un lucrur neasteptat: vedem ca, de fapt, cel cazut in apa este nimeni altul decat Shim Gun Wook, echipat in costum de scafandru, care incearca sa-l omoare pe Tae Seong.

Tot in acest episod, politistii se afla pe urma identitatii lui Hong Tae Seong, ajungand la orfelinatul unde acesta ajunsese ianpoi dupa ce a fost abandonat de cei din familia Hong. in detrimentul adevaratului Tae Seong. Si totul in timp ce in Japonia, Moon Jae In incearca sa ajunga la Ryu sensei penrtu a cumpara pretioasa masca de sticla pentrun expozitia doamnei Shin. In ultima clipa, insa, va intampina probleme cu totul neasteptate, aparand un cumparator surpriza… nu tocmai necunoscut.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 + 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.