asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Bad Guy (2010) – episodul 3

Trimis de pe 16 Jun 2010Fara comentarii

Sora mai mare a lui Mo Ne are o discutie privata cu Gun Wook si ii cere acestuia sa nu-i mai dea tarcoale naivei sale surioare. Mai mult, ii interzice chiar lui Mo Ne sa se mai vada cu Gun Wook, amenintand-o ca altfel va dezvalui parintilor despre acest lucru. Debusolata, Mo Ne ii spune surorii sale despre faptul ca directorul general Eom, care ar fi trebuit sa fie viitorul ei sot, are o amanta, pe temperamentala si increzuta actrita Choi Hye Joo. Dar, in scurt timp, aceasta legatura secreta a viitorului ei sot cu actrita tinde a deveni pilonul unui plan indraznet, care urmeaza sa implineasca un vis de o viata.

Moon Jae-In il vede pe Gun Wook intrand in studioul de exercitii al lui Mo Ne si, in mod eronat ajunge la concluzia ca Gun Wook ar fi cel de-al doilea frate al lui Mo Ne. Si Mo Ne, si Gun Wook, nu neaga acest lucru, si de aici o uriasa neintelegere in capcana careia cade Moon. Aceasta il acosteaza pe strada, varsand din greseala cafeaua pe camasa lui. Pretextul odata gasit, cei doi intra in vorba, iar a doua zi bucuroasa Moon se duce in saracaciosul apartament al presupusului frate vitreg al lui Mo Ne pentru a-i spala camasa.

Intre timp, ancheta politistilor in cazul mortii tinerei pare a se fi sfarsit, concluzia fiind “sinucidere”. Insa un lucru neprevazut se petrece, si lucrurile iau o intorsatura neasteptata. O multime de surprize ies la iveala, iar povestea devine din ce in ce mai captivanta.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*