asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Autumn in My Heart (Autumn Tale) – episodul 15

Trimis de pe 18 Sep 2011Fara comentarii

Trasnetul nu putea fi mai neasteptat decat grozavia vestii. Mama Kyunh-Ha lesina, dar capata si puterea de a se impotrivi sotului, care, lucid, cauta iesirea cea mai convenabila din acesta situatie. Joon-Suh nu trebuie sa afle. Trebuie sa plece repede in SUA. Pentru supravietuirea familiei, cel mai bine e sa nu se afle.
Tae-Suhk se intoarce cu trei surprize…care-l vor da la o parte din camera lui Eun-Suh. Mamele nu prididesc cu dadaceala, stanjenite de situatia ambigua si de ele insele… care din ele are dreptul sa stea langa fata? Pana si fratele Jang-Chul e miscat de ghinionul surorii pe care-o batea pentru bani.
Adapatul soriceilor e principala ocupatie a tuturor, desi se straduie fiecare din rasputeri macar sa n-o faca in fata fetei. Yumi vine si ea sa-si linisteasca constiinta si sa capete aprobarea lui Eun-Suh. Vine si Kang-He, colega de banca si de munca, care o machiaza, sa fie frumoasa cand vin mama si tata.
Operatia e programata, dar chiar atunci, o intamplare nefericita o face pe Eun-Suh sa decida pentru mai putine si dureroase zile decat o moarte imediata pe masa de operatie. Panica pune stapanire pe ea si toate eforturile depuse de Tae-Suhk devin zadarnice. Numai un gand nu s-a schimbat…Joon-Suh nu trebuie sa afle. Cu nici un pret. Pentru rabdarea lui, Tae-Suhk primeste cel mai mare cadou; e trecut pe lista motivelor pentru care Eun-Suh trebuie sa traiasaca… Numai ca puterile fetei s-au terminat. Spaimele si durerea au scufundat-o in somnul tenebros al comei. Acum, Yumi decide sa-i spuna lui Joon-Suh ca Eun-Suh e pe moarte. Disperarea urlata pa holuri cateva minute inainte se transforma in raceala calculata. Lui Joon-Suh nu-i pasa de nimic. Pleaca ferm, fara ezitari… la viata normala de la atelier. Pare pregatit sa astepte. La infinit. Mancare, pictura, mancare… tacere, si deodata… “Sa plecam in SUA”.. N-a rupt legatura cu viata, doar ca e prea ciudat… parca e-n viata altcuiva.
Toata lumea ia dorintele drept realitate… dar… nu ajuta nici chemarile mamelor, nici rugamintile lui Tae-Suhk, care ajunge a-si dori s-o stie fugita cu rivalul sau decat zacand nemiscata… Oare…

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*