asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Autumn in My Heart (2001) – episodul 16

Trimis de pe 24 Sep 2011Fara comentarii

Verdictul medicilor e implacabil. Ar putea fi ultima noapte. Fiecare-si arata durerea in felul sau. Mama Hyung-Ha lesina, tatal Yoon isi plange amintirile, Tae-Suhk se sufoca… i se va rupe inima, dar va face cel mai greu sacrificiu… pentru a o tine-n viata…il va aduce pe Joon-Suh la capataiul lui Eun-Suh. Il va aduce pe incapatanatul Jonn-Suh, care nu vrea sa vina, pentru ca Eun-Suh, impacata, sa nu plece. Nu vrea s-o vada, pentru ca ea, nevazandu-l, il va astepta mereu. Si totusi, Tae-Suhk il taraste pana la patul fetei. Dupa o noapte de veghe, rugaminti si rugaciuni, dorinta lui Tae-Suhk s-a implinit: salonul gol al lui Eun-Suh, fara pacienta, fara Joon-Suh si semne vadite ca ei doi au plecat impreuna. Minunea dragostei s-a-mplinit si Tae-Suhk infloreste de bucurie ca l-a parasit iubita! Se va asigura de la distanta ca e fericita, si asa cum a promis, va pleca stiind-o in viata.
La scoala parasita, transformata in atelier, doi tineri duc o viata linistita. Acum nu se mai opune nimeni, nu-i mai cearta nimeni, nu face nimeni scene si nu se sinucide nimeni. In sfarsit, au inteles toti ca trebuie sa-i lase in pace. Cu necazurile lor, cu durerile lor, cu bucuria ca le traiesc impreuna si cu deznadejdea cu care privesti cum ti se stinge in brate fiinta iubita.
Ocazional fac vizite parintilor si primesc vizitele prietenilor. Rar, Tae-Suhk ii viziteaza si se chinuie sa fie degajat si sa glumeasca. Apoi se-opreste la biserIci cerand viata pentru fata in schimbul renuntarii lui. Mania lui Eun-Suh pentru fotografii li se pare morbida, mai ales lui Joon-Suh. El stie ca nu prea va mai fi cine sa le priveasca. In loc sa le pastreze, le daruieste mamei, sa aiba grija de ele. Asta-i atrage atentia lui Eun-Suh, si il prinde pe oppa cu pisica-n sertar -flaconul de pilule- si reuseste sa-l oblige sa renunte la idee.
Nepretuite sunt clipele petrecute impreuna…Si ultima dorinta, plaja… Si tot destinul ce-a ingaduit unui baietel sa-si aleaga singur soarta… de la doua etichete incurcate intr-un salon de nou nascuti, la un camion de transport greu… care sa-i usureze povara.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*