asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Autumn in my Heart (2001) – episodul 10

Trimis de pe 26 Aug 2011Fara comentarii

De aniversarea fetelor, ambele familii pregatesc traditionalul bol cu supa de alge, dar nu are cine s-o manance. Eun-Suh nu e, iar Shin-Ae pleaca suparata ca se vorbeste numai de Eun-Suh. Fugarii s-au adapostit “pe-o gura de rai” si incearca sa-si traiasca fericirea, dar umbra neagra a consecintelor se simte in fiecare rasuflare, in fiecare zambet, prea sters pentru o pereche indragostita. Joon-Suh afla cat de grea a fost viata surioarei, dar si cine a fost prima ei iubire. E scrisa-n coaja pinului singuratic si va ramane acolo pe veci. Deciziile sunt ale lui Joon-Suh. Isi va asuma toate raspunderile: pentru necazurile pricinuite parintilor, logodnicei, prietenului si lumii intregi, daca Eun-Suh o sa-i fie reazem. Sa-i stea alaturi si el va avea puterea de a rezolva totul. Despartirea nu mai poate fi indurata. Exista o singura solutie: sa se intoarca in lume, sa infrunte impotrivirea tuturor, suporte durerea tuturor si, cu orice pret, ei doi trebuie sa se casatoreasca.
Asa cum se asteptau, decizia lor umple lumea de durere. Tae-Suhk, dupa firea lui, isi stirga disperarea fara jena, in gura mare, zgomotos si violent, cautand-o zi si noapte, la hotel, la telefon, la cocioaba mamei ei. Shin Yumi, deznadajduita, accepta despartirea de logodnicul care n-a iubit-o niciodata, tandru si bland dar pe care nu-l credea capabil sa iubeasca.
Cea mai greu de indurat e durerea parinteasca. Mama lui Eun-Suh ii cere, ca o favoare pentru-o viata, sa accepte un viitor confortabil in doua familii instarite, ca fiica a familiei Yoon si nora in familia Han.
Familia copilariei lor le cere amandurora sa renunte unul la altul, asumandu-si vina pentru despartirea fortata, care a provocat dorul de neindurat al amandurora.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*