asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Au început filmãrile la “The Monkey King”, o superproducţie cu Donnie Yen în rolul principal

Trimis de pe 19 Nov 20101 comentariu

De o luna si jumatate au inceput, in Beijing, filmarile la noua productie chineza 3D a regizorului Soi Cheang Pou Soi (Dog Bite Dog, Shamo, Accident), intitulata “The Monkey King”. Este vorba de una din cele mai costisitoare productii chineze din ultimii ani, avand un buget de peste 60 de milioane de dolari (ca un termen de comparatie, Red Cliff, cel mai scump film produs vreodata in China, a avut un buget de 80 de milioane de dolari). Distributia filmului este una pe masura investitiei. Inca din faza de pre-productie, in octombrie, era data ca sigura distribuirea unor actori precum Chow Yun-Fat, Aaron Kwok, Joe Chen si Peter He, care s-au alaturat megastarului Donnie Yen. Nici interpretele feminine nu sunt actrite fara un nume in lumea filmului: Cecilia Cheung, Gigi Leung si Kelly Chen s-au alaturat si ele echipei de actori. Kelly Chen va interpreta rolul Zeitei Milosteniei si, intamplator sau nu, actrita s-a decis sa-si doneze intreg salariul obtinut pentru prestatia din film unor organizatii caritabile. A saptea parte din salar o va dona “Fundatiei pentru Educarea Copiilor Kelly Chen”. Aceasta a declarat: “Cand am aflat ca o voi interpreta pe Zeita Milosteniei, primul meu gand a fost speranta ca voi putea fi ca Zeita Milosteniei si sa ajut oamenii in nevoie. De aceea sper ca voi putea dona onorariul meu pentru acest film pentru a-i ajuta pe copiii nevoiasi”.

“The Monkey King” (“Regele Maimuta”) este personajul principal al unei povestiri chinezesti clasice intitulate “Calatorie in Vest”, ce povesteste calatoria calugarului Xuanzang pentru regasirea sutrelor buddhiste in India. In India, echivalentul “Regelui Maimuta” este “Hanuman”. “Regele Maimuta” va fi interpretat de Donnie Yen, si, dupa toate aparentele, filmul va avea premiera la inceputul anului 2012.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

1 comentariu »

  • spriamarierose18 a spus:

    Stiam ca au inceput filmarile la The Monkey King, stiam ca au fost si multe discutii pe marginea distributiei si ca filmul in format 3D are costuri mari, sper sa se incadreze in buget iar efectele speciale sa fie de buna calitate, nu sa ma dezamageasca (s-a mai intamplat) Oricum cu o asemenea distributie, filmul nu poate da gres ! sunt fana Peter Ho, care a inceput filmarile doar de o saptamana si face antrenamente serioase sa-i poata tine piept lui Donie Yen in lupta…Sper sa fim cu totii sanatosi in 2012, caci cu siguranta voi dori sa fiu in sala la premiera…

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*