asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Anthony Wong – implicat într-un scandal iscat de un paparazzo

Trimis de pe 13 Jun 2009Fara comentarii

anthony-wongScandalul pozelor indecente in care a fost implicat Edison Chen a afectat vietile unor celebritati din Hong Kong precum Bobo Chan, Gillian Chung sau Cecilia Cheung. Acum, un nou nume greu din industria de film din Hong Kong pare a fi impins in centrul presei de scandal in urma unui incident in care a fost implicat, pasiv… tot Edison Chen. Este vorba de actorul veteran Anthony Wong, o figura emblematica a filmului din insula. Wong, care a luat masa cu mama lui si cu Edison, a fost provocat de un grup de reporteri, moment in care si-a pierdut cumpatul si l-a lovit pe unul din acestia cu o pereche de betigase. Gestul l-a determinat pe respectivul reporter sa-l actioneze in instanta pe actor pentru agresare.

In timpul recentei calatorii de afaceri in Hong Kong, Edison Chen s-a intalnit cu nasul sau, Anthony Wong, luand masa cu acesta. Un reporter al Apple Daily i-a urmat in incinta restaurantului, inregistrandu-i cu o camera de la 2 mese distanta. wong-si-chenDeranjat vizibil de “intrus”, Wong s-a indreptat spre acesta si l-a lovit in mana cu o pereche de betigase, inainte de a parasi restaurantul. Conform relatarilor, o multime de reporteri se aflau, in acel moment, la fata locului, relatand ca reporterul cu pricina s-a apropiat prea mult de actor, starnindu-i furia. Wong a rabufnit in fata colegilor acestuia: “Reporterul era prea aproape, aproape lovindu-ma cu camera de luat vederi. Filma fara incetare. Acesta este un loc privat !” Asistenta lui Wong, Maggie, a spus: “Actiunile lui Anthony nu erau intentionate. Era de fata si mama lui. Erau aproximativ 10 reporteri prezenti pe atunci, acolo. Situatia era haotica iar gestul lui Anthony a fost unul reflex. Nu e de mirare ca accidental a lovit si camera”. Ulterior, Wong a clarificat aspectul legat de betigasele buclucase, spunand ca acestea nu au avut contact fizic cu reporterul: “Reporterul parea a fi in regula si a continuat sa filmeze, as aca sunt ferm convins ca i-am lovit doar camera, nu si mana. Daca l-as fi lovit in mana, de ce nu a strigat sau de ce nu a scapat din mana camera ?”

Este doar inca un episod din numeroasele care demonstreaza inca o data presiunea la care sunt supuse vedetele, oriunde s-ar afla acestea. Fara indoiala nimeni nu avea nimic cu Anthony Wong, toti paparazzi se stransesera in fata respectivului restaurant pentru a face cateva fotografii lui Edison Chen, care tocmai primisese niste scrisori de amenintare cu moartea ce se aflau in centrul atentiei presei de scandal. In aceasta situatie, nu e greu de inteles ca insistenta lipsita de orice limite a acelor asa-zisi reporteri poate duce la astfel de situatii. S-a intamplat si la case mai mari. Insa este inca o stire care a asigurat vanzari importante pentru publicatiile de scandal cel putin pentru inca o zi din acest an.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*