Answer Me 1988 in curand la TVNDesi serialul “Twenty Again” se va incheia in curand, un nou serial din seria “Answer Me” va incepe la tvN, un serial care, cu siguranta, va continua traditia francizei. Vom avea parte asadar de un serial ce aduce aminte de lucrurile simple de altadata, nostalgia primei iubiri si prieteniile legate si care dureaza peste ani. Ce este nou de data aceasta e faptul ca scenariul nu se va mai concentra asupra cautarii unui sot.

Scenariul viitorului serial se bazeaza pe povestile a cinci familii care locuiesc pe aceeasi strada, in care personajele vor fi interpretate de Hyeri (membra a trupei Girl’s Day, care a mai jucat in 2014 in “Seonam Girls High School Investigators” si in 2015 in “Hyde, Jekyll, Me”), ce va interpreta personajul principal feminin, Lee Dong Hwi (“Cold Eyes”, „Tazza: The Hidden Card”, “Fashion King”, “Veteran”, “The Beauty Inside”), Go Kyung Pyo (“Operation Proposal”, “Flower Boy Next Door”, “Warm and Cozy”, “Man On High Hills”, “Roaring Currents”,” The Treacherous”), Ryu Joon Yeol (“One Way Trip”, “Socialphobia”) si Park Bo Gum (“Bridal Mask”, “The Producers”, “I remember You”, “Blind”, Roaring Currents”). Desi seria “Answer Me” este cunoscuta pentru relatiile care sunt dezvoltate de-a lungul scenariilor (desi in “Answer Me 1994” toata lumea era deja casatorita), sa speram ca personajele nu devin un fel de pentagon amoros.

Si pentru ca in Coreea de Sud muzica este foarte importanta, nu putea lipsi nici in “Answer Me 1988”. De data aceasta idolul acelor ani fiind se pare Shin Hae Chul. (in “Answer Me 1997” era nebunia starnita de primul val coreean cu celebra trupa H.O.T, si catre finalul serialului cei ce urmau sa faca ravagii printre fani cu debutul lor, trupa Dong Bang Shin Ki; in “Answer Me 1994” cel care frangea inimile era Seo Taiji alaturi de trupa sa).

“Answer Me 1988” va incepe dupa terminarea serialului “Twenty Again”, din luna octombrie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 + 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.