asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Amitabh Bachchan apără conţinutul filmului indian contemporan

Trimis de pe 27 Jul 2009Fara comentarii

amitabh-bachchan-cnnSfidand criticile, acasa si in strainatate, megastarul bollywoodian Amitabh Bachchan a luat apararea insistent continutului filmului indian contemporan, implicit retinerii per ansamblu a acestuia, considerand ca “lumea adora sa vada asta”. “De fapt, sunt foarte multumit de continutul filmelor noastre. Si asta chiar daca am fost ridiculizati, iar Occidentul a fost extrem de cinic legat de modul in care ne facem filmele noastre si de ceea ce contin ele“, a spus acesta intr-un interviu acordat CNN. Actorul considera ca n-ar schimba cu nimic situatia actuala, aceasta definind cel mai bine felul de a fi al filmului indian.

Interviul a fost difuzat de CNN International pe 22 iulie, iar in cadrul lui, Amitabh dezvaluie amintiri din cariera de peste 40 de ani din lumea filmului, perioada in care a jucat in peste 180 de filme, amintindu-si momentele de varf dar si cele mai grele din primii ani de la Bollywood, pana cand a devenit idolul cinematografiei indiene. Nu a uitat de experienta inedita de a lucra alaturi de fiul sau, Abhishek Bachchan si de nora sa, Aishwarya Rai Bachchan, dar si de controversa legata de reactia lui la filmul oscarizat “Slumdog Millionaire”. In interviu, Bachchan vorbeste, de asemenea, despre ceea ce l-a determinat sa refuze un titlu onorific acordat recent de o universitate australiana.

amitabh-bachchan-2Daca filmul indian a castigat un nou interes international, modul in care acesta a ajuns sa fie produs s-a schimbat de asemenea. De la asa-zisa legatura a industriei indiene de film cu crima organizata pana la productiile superioare calitativ, Amitabh a lucrat in interiorul sistemului pana s-au ivit zorii unui nou inceput. “Avem propriile modalitati de lucru, si cum poti descifra daca persoana cu care lucrezi are, oarecum, o legatura cu lumea interlopa ? Stiti, “Eu sunt Mafia” nu apare scris pe fruntea nimanui“, a spus Amitabh. “Daca acesta colecteaza bani, chiar nu e grija noastra. Noi suntem interesati de povestea in sine, de concept, de rolurile noastre, de regizorul care va face filmul, de aspectul creativ.” Trebuie amintit faptul ca in 1975, Amitabh interpreta rolul unui erou de clasa care se opunea opresiunii si nedreptatii in filmul “Sholay”.


Amitabh Bachchan on CNN Talk AsiaThe most amazing bloopers are here

In prezent, Bachchan, in varsta de 66 de ani, are in proiect 3 filme in care a jucat, aflate in stadiul de post-productie, si alte doua in stadiul de pre-productie, unul dintre ele fiind mult asteptatul Kunal Avadana, despre care am vorbit intr-un articol anterior.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*