Pentru In-Ha lucrurile se complica urat. Tocmai cand isi gasise menirea si spera la o viata umana, cand, cu mare greutate a indraznit sa-si declare iubirea si sa fie fericit c-a fost auzit, apare haosul creat de Sang-Du. Oricum ar intoarce-o, da numai de rau: ori accepta propunerea de jocuri ilegale si e concediat de la cazino, ori n-o accepta si Sang-Du o sa-l faca sa-si piarda slujbele, el, Jong-Ku si Tae-Joon. Decizia e dificila si necesita colectarea de informatii detaliate pe care nu le poate capata decat de la cel direct amenintat:Tae-Joon, care confirma. Toata bucuria reintalnirii cu singura lui familie – unchiul si fetitele din club – se spulbera. Drumul spre Seul se reia, si-n avionul plin de lume, greutatea din sufletele lui In-Ha si Jung-Ku pare ca apasa-n crestetele tuturor calatorilor.
Inevitabila confruntare directa intre Presedintele Suh Seung-Don si Choi Do-Hwan nu aduce a buna intelegere, iar multumirile si recunostinta afisata au duhoare de amenintare. Magnatul Suh e vadit furios de nerusinarea cu care il sfideaza fostu-i supus. Masurile de prevdere ale sefului sau usuca gura managerului de investitii Choi Jung-Won. Daca se afla care sunt legaturile sale cu Do-Hwan…. Datoria de loialitate fata de cine trebuie onorata? Fata de tata sau de cel care-l hraneste? Inca un personaj are de luat o decizie grea, de facut o alegere care-l nemultumeste.
In cazinoul de ocazie, partida de carti coreene se incinge, unul din jucatori castiga mana dupa mana, fara sa tina cont de privirea plictisita a lui In-Ha, care dintr-un cascat de pisica adormita tasneste intr-o lovitura de leopard si scoate pe negandite cartea din maneca partenerului d-lui Han. Pauza…. legea casei…si trisorul prins e definitiv eliminat.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
10 − 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.