asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

All In (2003) – episodul 7 subtitrare in romana

Trimis de pe 27 May 2012Fara comentarii

Industria jocurilor de noroc nu-i o gluma. In avionul de cursa spre insula Jeju, cu stupoare, Jung-Won ii vede discutand amical pe Sang-Du, cel din biroul tatalui sau si… Dae-Soo, cel ce ameninta viata lui In-Ha. In aceasta intreprindere, este rivalul tatalui sau, caci e consultantul presedintelui Suh, iar tatal sau il incurajeaza sa lucreze pentru acesta!
Se pare ca in afara planurilor manageriale, presedintele Suh mai are o strategie… caci da ordin ca angajatul cel nou de la securitate, cel care-a venit din puscarie, sa invete jocurile de cazinou. I se aloca un dealer, doar pentru instruirea lui… si directoarea Jang i-o repartizeaza pe Soo-Yeon. Cei doi reusesc sa aiba niste timp liber, fiindca lectia e deja stiuta… In-Ha a invatat deja totul, studiind partidele clientilor pe monitorul de supraveghere a salii. Eforturile sunt rasplatite din plin… presedintele Suh Seung-Don il vrea in postul de supraveghetor de sala! Doar ca asta nu s-a mai pomenit inca si invidia colegilor nici macar nu e disimulata. Flerul sau insa, isi arata roadele.
In acelasi tmp, visurile lui Jung-Won par a deveni realitate mai repede decat credea fiindca Jin-Hee, fiica patronului, ii propune nu doar o afacere, ci chiar mai mult decat un parteneriat …magulitoare propunere!
O data hotelul si cazinoul achizitionate, urmeaza investitiile. Spatiile de cazare trebuiesc suplimentate pentru a primi turisti straini. Oare asa usor sa fie? Choi Do-Hwan are oamenii pe insula… Sang-Du si Dae-Soo,, care se straduie sa “convinga” ceilalti actionari sa-si vanda cota parte din capital domnului Choi. Metoda de convingere se afla vizionand filme americane specifice bransei, iar Jung-Won, oripilat, afla cum isi va atinge scopul tatal sau.
Intamplarea face ca Jung-Ku sa-l vada pe “Pusti” si sa-l poata anunta pe In-Ha de iminentul pericol.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*