Decizia lui Jung-Won pare ca e gata luata, iar Dae-Soo e trimis sa revizioneze “Nasul”. Soarta lui Tae-Joon a fost decisa, si doar norocul si Jung-Ae il salveaza deocamdata.
Refuzat decisiv de Soo-Yeon, Jung-Won nu mai are nici un motiv sa ignore partenera propusa de tatal sau, Cho Jung-Min, o fata tare draguta de altfel si cu statutul social si pregatirea potrivite, pe langa oferta de afaceri uluitoare pe care-o face tatal fetei, deputatul Cho Chang-Soo.Afacerile sustinute de politica-idealul ! Sa fie oare de-ajuns pentru o casatorie?
Rabdarea lui In-Ha pare sa ajunga la limita, iar locuinta luxoasa in care e instruit devine o puscarie, fiindca nu-si mai poate stapani dorinta de a auzi macar vocea Soo-Yeon-ei. Un ghiveci de narcise galbene, fara expeditor, nu poate dauna nimanui, nu? Dar nerabdarea lui, da, poate fi daunatoare daca redeschide rani abia oblojite.
Lectiile intensive continua, planurile lui Michael Jang incluzand si amestecul in prajitura imensa a investitiilor turistice din Jeju. In-Ha invata nu doar golful si istoria marilor afaceristi, ci si degustarea vinurilor, stapanirea imaginii pe care s-o arate la momentul potrivit fiecarei scene din joc si controlul relatiilor amoroase. E gata sa inceapa jocul pentru care i s-a cerut sa parieze cu viata!

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
10 − 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.