Soo-Yeon, recunoscatoare pentru sprijinul primit in clipe de restriste, accepta sa lucreze cu Jung-Won la optimizarea complexurilor hoteliere Sea World si Jungmun. Expunandu-si planurile, Jung-Won, practic o cere de sotie incluzand-o in visele sale dar fata e retinuta. Ea nu are sentimente pentru el, chiar daca alta optiune nu exista. Dar curand va afla ceva socant. Fosta ei colega de camera, directoarea Jin-Hee, ii ofera un post la hotelul complexului Oasis si-i spune ca l-a vazut in Vegas pe In-Ha! Ce sa mai creada Soo-Yeon?
Investigatiile lui Jung-Won sunt demoralizatoare… In-Ha iese la lumina fara indoiala si Jung-Won iar va spune o minciuna pentru a n-o pierde pe Soo-Yeon.
In cazinoul de la Jungmun isi face aparitia din nou Michael Jang, sau mai exact Jang Myung-Gook. Oare vrea revansa pentru pierderea de acum doi ani? Nu, vrea sa investeasca… in hotelurile familiei Choi, la fel de surprinzator cum, in Las Vegas, contactandu-l pe proaspatul campion la poker, ii declarase ca vrea sa joace cu el o partida a carei miza sa fie viata lui.
In-Ha trebuie sa invete acum altfel de reguli, acelea pe care pana acum le-a considerat complet inutile – viata in inalta societate. Antrenamentul e riguros si plictisitor pentru elev. Oare pentru ce il pregateste Jang? Si pentru cine? Aflat aproape sub arest, nu rezista tentatiei de a-si vedea vechii prieteni si incearca sa-i contacteze. Asta a fost sansa lui Tae-Joon dar existenta lui In-Ha nu trebuie dezvaluita caci ar strica socotelile tuturor, si pe ale sale, si pe ale lui Michael Jang.
Cercetand indeaproape accidentul detectivului, Jung-Won afla povestea terifianta a ghinioanelor amicilor sai din adolescenta, nenorociri a caror sursa este familia sa si ambitiile ei. Intre succesul afacerilor sale si vietile prietenilor sai, ce va alege Jung-Won? In-Ha a reusit sa supravietuiasca; Tae-Joon va fi la fel de norocos?

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 + 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.