asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

All In (2003) – episodul 14 subtitrare in romana

Trimis de pe 16 Jun 2012Fara comentarii

Dintre toate destinatiile propuse de In-Ha, fata alege o alta, aceea in care prietenii se pot revedea. Minivacanta generos acordata lui In-Ha de Jeong Joon-Il drept compensatie pentru strangerea latului, ii aduce la acelasi hotel din Vegas pe In-Ha vrajit de Soo-Yeon si pe Jung-Won, cu inelul gata pregatit pentru acea Soo-Yeon care-a declarat c-a renuntat definitiv la In-Ha. Din pacate, acea Soo-Yeon, acum nu mai exista. Chiar si nefericitul Jung-Won trebuie sa recunoasca existenta unui plan al destinului pentru cei doi.
Doar ca ceva e foarte ciudat la acest plan: de cate ori sunt fericiti impreuna, urmeaza un dezastru. Sa fie oare la fel si acum ? Doar fruntea innegurata a lui In-Ha pare sa prevada nestiute piedici si sa ia in calcul cele mai sumbre perspective. Si inevitabilul se produce; ordinul pentru urmatoarea misiune a lui In-Ha este sa UCIDA!
Prima oara a fost crima accidentala, a doua oara a fost crima inscenata, dar acum va deveni cu adevrat criminal! Din fericire, cu mai putine probleme de constiinta, Jong-Ku propune sa schimbe rolurile, iar lui In-Ha ii revine negocierea dupa care poate zbura la Soo-Yeon care-l asteapta in fata altarului. Sa fi pacalit destinul de data asta?
Nu, destinul nu se dezminte! Loialitatea fata de patron il face sa mai intarzie putin, trebuie sa-si apere seful, iar Soo-Yeon stie ca el mai intarzie…. Dar nu ca intarzie de tot! Un glont se aseaza acum intre In-Ha si dragostea lui.
Iar nu si-a tinut promisiunea! Vestea cea neagra i-o da Choi Jung-Won. Acum, In-Ha si-a calcat definitiv cuvantul. Abia i-a promis ca n-o mai paraseste!
Pentru multa lume lucrurile merg prost. Unchiul Kim Chi-Soo e pe cale sa fie dat afara din servici si se gandeste sa se reapuce de trisat, directoarei Suh Jin-Hee ii merge din rau in mai rau, personalul ii este recrutat de concurenta, incasarile scad iar Presedintele Suh, din ranchinua, ia decizii pagubitoare. Doar sperantele directorului de la Sea World se confirma. Vin investitorii americani.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*