asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

All In (2003) – episodul 12 subtitrare in romana

Trimis de pe 10 Jun 2012Fara comentarii

Insolita cerere a oaspetelui japonez trezeste amintiri dureroase in inima Soo-Yeon-ei. In fata confidentului tacut al iubirii lor, Jung-Won, lacrimile curg pe-obrazul fetei.Unde-o fi acum iubitul ei cel timid, care-a facut acelasi lucru atat de delicat, incat abia acum ea-si da seama c-a fost ceruta de sotie? De ce nu-si-a putut tine promisiunea? Bautura n-a fost cel mai intelept lucru, si trezirea in loc strain precum si grija lui Jung-Won devin stanjenitoare dar de nerefuzat din cauza delicatetii gestului care totusi, nu e complet dezinteresat.
Adusa pe nepusa masa la sediul rivalului de vestile privind recrutarea personalului sau si a clientilor, Suh Jin-Hee isi gaseste alta angajata la dejunul amical cu concurenta. Competitia nu e singurul motiv de ingrijorare al directoarei Suh; a intervenit si gelozia.
In Los Angeles (ironic, nu?), In-Ha cauta solutii pentru salvarea de la expulzare a lui Jong-Ku. Jenny gaseste solutia… personajul indicat sa rezolve situatia ofera stabilitate dar cere supunere neconditionata – Falcone. E un “progres” pentru In-Ha; de la pozitia de sef al unei minuscule bande de mahala, trecand prin puscarie, mafia de lux coreeana pana la aceea de angajat al Mafiei americane! Scump pret pentru salvarea prietenului, chiar daca-l vor plati impreuna. Auspiciile nu sunt bune. Intrebarile lui In-Ha nu capata raspuns, dar e clar ca n-au de ales. Li se asigura bani pentru haine si lectii de engleza, fac antrenamente de arte martiale si, pentru prima oara in viata lor, sunt dotati cu… arme de foc ! Jong-Ku se bucura copilareste, dar In-Ha e tot mai ingrijorat de felul de insotire pe care trebuie sa-l asigure.
Soo-Yeon are oportunitatea asigurata de maicute, care i-au obtinut o bursa de studii, sa merga la o universitate Americana, si cererea ei de eliberare din functie o dezamageste pe Suh Jin-Hee, careia ii pleaca un om de nadejde, cat si pe Jung-Won, care nu castiga un om de nadejde si nici nu poate face nimic pentru ea, caci fata refuza orice ajutor.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*