La reluarea partidei, totul merge curat pana cand cerberul In-Ha “gaseste” si dezactiveaza camera de supraveghere. Acum drumul e liber si Jung-Ku manevreaza nestanjenit si-l “curata” pe Han Myung-Jin de toata miza. Desi nu poate dovedi nimic, acesta stie c-a fost trisat si cere revansa. Inutil insa… va fi gasit mort, pe malul raului. Motivul? Do-Hwan nu-l poate lasa pe Sang-Du sa se lacomeasca la cazinoul lui… ar strica imaginea…
Precaut, In-Ha coboara din masina mafiotilor si pleaca fara ramas bun si fara rasplata. Poate ca si-au salvat viata pentru moment, si credeau ca si-au platit toate vechile pacate, doar ca, politia, mergand pe urmele victimei, are ca principali suspecti pe cei cu care aceasta si-a petrecut ultimele ore: ghiciti pe cine… In-Ha si Jung-Ku!
Cosmarul reincepe…Totul a luat-o razna… Politia ii cauta, Sang-Do ii da mana libera lui Yim Dae-Soo sa-si sfarseasca razbunarea si sa-l “rezolve” si pe Jung-Ku. Orice posibila legatura cu crima, trebuie eliminata.
Ce-ar trebui sa faca In-Ha? Aceasta e intrebarea la care cauta raspuns de la prietenul sau scolit si destept. Ghinionul se tine scai de el si de cate ori realizeaza ceva, indata urmeaza prabusirea. Chiar si acum… nu-i sunt de ajuns necazurile deja existente: Yim Dae-Soo cu toata trupa e prezent sa-si ridice prada. Doar locatia e alta, restul scenei seamana izbitor cu cea de acum sapte ani… In-Ha si Jung-Won contra “Ursilor bruni“.
Prietenia nu se declama… se dovedeste la nevoie. Tae-Joon isi risca slujba, Jung-Won face voia parintelui sau pentru o favoare de-o viata… salvarea fugarilor. Inima grea a lui In-Ha trebuie sa recunoasca inevitabilul… pentru a-si proteja iubita, familia si prietenii, trebuie sa urmeze calea deschisa de Jung-Won. In vartejul afacerilor si razbunarilor, cui ii pasa de inimile sfaramate?

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 ⁄ 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.