asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Actorul Kim Nam Gil devine actor independent

Trimis de pe 26 Sep 2015Fara comentarii

Kim Nam Gil isi incheie stagiul militarActorul Kim Nam Gil a devenit liber de contract. Conform unor surse din industrie, actorul a parasit recent agentia Star J Entertainment dupa sapte ani si a devenit oficial liber de contract. Fosta companie il sprijina pe actor in luarea deciziei.

Kim Nam Gil este in centrul atentiei deoarece multe alte companii doresc sa semneze un contract cu celebrul actor, acesta avand la activ multe roluri importante in filme (“No Regret”, “Public Enemy Returns”, “Portrait of a Beauty”, “Lovers Vanished”, “The Pirates”, “The Shameless”, “The Hymn”) si seriale de succes (“Lovers”, “Queen Seondeok”, “Bad Guy”). Actorul mai joaca in acest an in filmul istoric “The Hymn” (“Dorihwaga”) alaturi de Suzy din grupul Miss A si Ryu Seung Ryong, cu un scenariu dupa povestea reala a lui Shin Jae Hyo si Chae Sun, din perioada Joseon.

Shin Jae Hyo (Ryu Seung Ryong) preda ore de pansori (gen coreean traditional de a canta) lui Chae Sun (Suzy), care este foarte talentata. Daewongun (Kim Nam Gil) este cel mai puternic nobil din stat si este atras de Chae Sun, facand-o pe aceasta concubina sa. Shin Jae Hyo isi da seama ca este indragostit de Chae Sun si din durerea scriitorului de pansori care isi vede iubirea pierduta se naste cantecul “Dorihwaga”. “Dorihwaga” este un termen coreean folosit pentru cantece de scurta durata, numite “danga”, cantece ce ajuta la relaxarea muschilor inaintea cantarii unui cantec pansori.

In acest an, actorul de 34 de ani a mai aparut in „The Shameless”, un thriller in care o are ca partenera pe Jeon Do-yeon, si in care interpreteaza un detectiv ce se indragosteste de prietena criminalului pe care il investigheaza. Probabil e o chestiune de timp pana cand indragitul actor va semna cu o alta companie de impresariere, aceasta urmand a juca un rol important in viitoarele partituri pe care actorul le va obtine pe micul si marele ecran.

(Surse: soompi, asianwiki)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*