Actorul coreean So Ji-Sub va vizita Japonia, cu prilejul turneului de promovare al recentului sau film de succes „Rough Cut”. Desi e vorba de un film cu un buget redus, actorul s-a bucurat de aprecierea criticilor pentru performanta sa interpretativa. So Ji-Sub este un fost model si inotator, castigand mai multe medalii nationale la inot. In 1995 a debutat in seriale de televiziune, insa consacrarea o cunoaste abia dupa anul 2000, cand castiga o multime de premii. In anul 2005 a jucat in melodrama de succes „I’m Sorry, I Love You”, interpretare care a atras atentia asupra lui in intreaga Asie. Stralucita cariera inceputa in lumea filmului avea sa-i fie intrerupta de serviciul military de 2 ani, pe care l-a satisfacut pana in 2007. Anul trecut a castigat 2 premii importante (Chung-young Movie Award si Baek-sang Award). In prezent joaca in serialul de televiziune „Cain and Abel”, in curs de difuzare la televiziunea coreeana.

So Ji-Sub a anuntat, recent, ca va juca in comedia romantica „Sophie’s Revenge”, o coproductie coreeano-chineza, alaturi de Zhang Ziyi. Cu un buget de 3 milioane de dolari, filmul va aparea anul viitor. So Ji-Sub nu e la prima colaborare internationala; anul trecut acesta a facut parte din distributia filmului „Gegege no Kitaro”, un film japonez inspirat dupa o manga din 1959, ce a avut un mare succes la box-office-ul japonez. Vizita actorului in Japonia, in aceste zile, nu va fi una lunga, datorita faptului ca acesta este implicat in filmarile de la serialul „Cain and Abel”. In timpul cat se va afla pe taram japonez, So Ji-Sub a participa la o conferinta de presa, o sedinta foto si va acorda cateva interviuri unor critici de film din Japonia. Filmul „Rough Cut” are deja un mare numar de fani, in Japonia, acesta avand premiera pe 26 februarie.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 − 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.