accidentSoi Cheang Pou-Soi, regizorul lui „Shamo” si „Dog Bite Dog” realizeaza inca un thriller de senzatie, „Accident” fiind unul din cele mai bune filme de acest gen ale anului in Hong Kong. Distributia este si ea una de zile mari, cu Louis Koo din „Connected”, Richie Ren si Michelle Yee din „Sniper” si „Lady Cop and Papa Crook”, Monika Mok din „Ocean Flame” sau Lam Suet (dintr-o multime de filme de actiune (seria Tactical Unit, Legendary Assassin etc). Un film de o tensiune precisa, calculata, bine dozata de un regizor experimentat, ajutat de o serie de actori importanti ai momentului din Hong Kong. Cu siguranta este o productie despre care se va vorbi peste ani. Nu intamplator numele cunoscutului Johnnie To apare pe genericul acestui film ca producator, acesta regasindu-se pe genericul principalelor succese de casa din Hong Kong din ultimii 2 ani.

Subiectul filmului se tese in jurul lui Ho, un tip aparent singuratic, care a suferit o pierdere ce l-a marcat (in urma cu ani, sotia lui a murti intr-un accident de masina). Acesta conduce o echipa de asasini profesionisti… insa de o cu totul alta natura decat cei cu care lumea e obisnuita. Supranumit „Creierul”, Ho (Louis Koo) pune la cale impreuna cu echipa sa… accidente in vederea asasinarii „fara urme” a unor persoane, la comanda. La el apeleaza persoane care cauta razbunare, escroci care incearca sat raga pe sfoara agentiile de asigurari, diverse persoane dubioase din lumea buna. Cand un fiu cere echipei lui Ho sa-i fie ucis tatal, lucrurile iau o turnura neasteptata…

Un film despre cum poti forta destinul demosntrand existenta crimei perfecte, numita… accident. Tensiune, scene destul de violente (in Hong Kong filmul a fost interzis audeintei sub 18 ani) si un scenariu original, coroborat cu o prestatie la fel de buna ca in „Connected” a lui Louis Koo transforma „Accident” intr-o alternativa placuta de petrecere a timpului liber, peste care cu siguranta nu se va asterne praful timpului.

 

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

1 Comments

  1. Un film palpitant care te tine in tensiune ,cu toate ca ideea scenariului de a transforma viata intr-o afacere este foarte sumbra.

Post your comment

Solve : *
9 × 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.