Preocuparea Hae-won-ei pentru Un-hae devine obsesiva. Anularea logodnei n-a facut decat sa-i confirme ca Min-Woo nu-si poate uita prima iubire, in ciuda disrugerii tuturor lucrurilor care i-ar putea-o reaminti. Urmarea e inevitabila. Min-Woo rupe legatura de care nu e sigur si inima franta – a cui oare ? – da semne de mare oboseala.
La gatul Hae-won-ei, in locul colierului cu doua inimi, sta acum colierul fetei parintilor donatorului inimii sale. Abia putand sa respire, gaseste totusi puterea sa plece in cautarea leacului:Min-Woo. O zi petrecuta in compania lui e leacul suprem pentru amandoua fiintele dinlauntrul ei. Raspunsul intrebarilor ce-i provoaca confuzie lui Min-Woo se pare ca este foarte simplu pentru fata cu doua vieti. Fiecare sa-si urmeze calea inimii.
Fiindca au fost vazuti de Jung-Ah, macar se stie ca sunt impreuna, chiar daca nu dau nici un semn de viata si toti sunt ingrijorati pentru sanatatea fetei. Tot mintea ascutita a Jung-Ah-ei gaseste si solutia pentru despartirea definitiva a celor doi. Mai trebuie doar pusa in practica, ceea ce se dovedeste a fi o intreprindere dificila. Cum sa convingi familia ? Cum sa-l convingi pe Min-Woo? Desi grijulie cu sanatatea viitoarei cumnate, Jung-Ah pregateste ceva. Mai intai trebuie spulberat mitul conforma caruia grefa apartine unui «donator» si Hae-won afla ca a fost o «donatoare». Asta schimba oare ceva ? Are vreo importanta ? Daca nu, de ce toata lumea a lasat-o sa creada altfel ?
Unele lucruri nu pot fi impuse cu forta. Deagostea e unul din ele. Asta inceraca Jung-Ah sa faca, invadandu-i casa si amenintandu-l pe Min-Woo cu dezvaluirile pe care le poate face daca nu-i cedeaza. Si a gasit si mana care sa scoata castana din foc pentru ea; dragostea de mama ar putea justifica aproape orice si ar fi scuzabila in orice situatie.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>