Pe 30 iulie, un film care se anunta de pe acum un blockbuster a avut premiera in India. Este vorba de “Once Upon a Time in Mumbaai”, o pelicula ce descrie ridicarea si inflorirea lumii interlope din Mumbai, pornind de la crima organizata si contrabanda pana la legaturile sale cu terorismul international in timpurile prezente. In rolurile principale au fost distribuiti Ajay Devgan din “London Dreams” si actrita Kangana Ranaut din “Vaada Raha”.

Povestea filmului are o samanta de adevar in ea. Kangana a recunoscut ca personajul ei, Rehana, e inspirat din viata reala a unei actrite din anii ’70. Numele acesteia era Sona, si chiar daca astazi nimeni nu mai stie unde se afla sau daca mai traieste, se stie sigur ca aceasta a starnit interesul unui don din lumea interlopa a Mumbai-ului, Haji Mastan, care e interpretat in film de Ajay Devgan. “Mi s-a spus ca Haji Mastan era indragostit de aceasta fata pe nume Sona”, a declarat Kangana. “Actrita a jucat intr-un film, <<Kachche Dhaage>>; cand cei doi s-au intalnit, si au avut o relatie romantica. El chiar a mers pana la a face un film pentru ea”. La randul lor, producatorul si regizorul s-au ferit sa declare oficial daca filmul ar fi redarea unei povesti reale, insa a fost mai mult decat evident pentru toata lumea ca toate comparatiile nu au fost simple coincidente.

Filmul e o poveste fascinanta despre cum Mafia a reusit sa preia controlul cu forta asupra Mumbai-ului. Nu este vorba de redarea unei parti a istoriei, ci de o incercare indrazneata de a portretiza pe pelicula povesti astazi considerate legendare, ce inca continua sa faca uimeasca si sa intereseze.

Articol realizat de cris999 (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>