In paralel cu filmarile la serialul “ATHENA”, cunoscuta actrita Soo Ae a participat la filmarile thriller-ului de senzatie “Midnight FM”. Filmul a stationat 2 saptamani la rand pe prima pozitie in box-office-ul coreean si a a avut incasari de peste 8 milioane de dolari, fiind unul din filmele de success ale anului 2010. Dupa doar 4 zile a avut incasari de peste 2,3 milioane de dolari. “Midnight FM” a avut premiera internationala in cadrul Festivalului International de Film din Hawaii si, o luna mai tarziu, a castigat 2 premii” Premiul pentru Cea mai buna interpretare feminina – Soo Ae, la Blue Dragon Film Awards si premiul pentru Cel mai bun sunet FX la editia a 8-a a Premiilor Filmului coreean. Rolul principal negativ este interpretat de Yoo Ji-tae, ce a devenit cunoscut in “Ditto”, iar mai apoi a devenit un nume odata cu rolul negativ din “Old Boy”. Cu un scenariu bine structurat si cu prezenta carismatica in rolul principal a actritei Su Ae (pe care cand o vedem in roluri negative, cand in roluri neutre, si, din cand in cand si in roluri pozitive), “Midnight FM” ofera un film plin de tensiune, de care iubitorii genului nu vor fi dezamagiti.

Sun-Young este o fosta prezentatoare de stiri exilata in lumea undelor radio, unde de mai bine de 5 ani este gazda emisiunii nocturne “Midnight FM”. Pasionata de melodiile din filmele americane si de metaforizarea lor, de-a lungul anilor si-a strans o multime de admiratori cu care pastra legatura in direct, prin e-mailuri sau prin scrisori. Mama singura, Sun-Young se decide sa renunte la emisiunile de la miezul noptii pentru a pleca in New York, unde fiica ei de 6 ani urma a fi supusa unei noi operatii. In seara in care urma a avea loc ultima emisiune, Sun-Young o roaga pe sora ei sa stea cu fiica si cu nepoata ei. Insa timpul emisiunii, un strain patrunde in casa ei si le ia ostatice pe fiintele dragi lui Sun-Young. In acel moment incepe un joc psihologic de la distanta, prin intermediul telefonului si al undelor radio, in care Sun-Young incearca sa salveze viata fiicei sale din mainile periculosului strain. Insa surprizele nu vor conteni sa apara.

Prezentare realizata de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>