Malul lacului a devenit refugiul lui Yoo-jin si Jun-sang, care chiulesc de la scoala în lungi plimbari autumnale. Descoperiti, sunt pedepsiti de profesorul poreclit Gargamel, in rasetele si ironiile celorlalti din clasa. Sang-hyuk afla intre timp ca între tatal sau, profesorul de matematica si Jun-sang se stabileste o relatie ca de la matematician la matematician. Dupa ce prietena i-a fost suflata de noul venit, acum Sang-hyuk îsi vede si tatal cucerit de acesta. Gelozie pe toata linia. Insa Sang-hyuk e prea de treaba pentru a nu si-o infrana…sau cel putin pentru a nu incerca s-o faca.

La clubul radio melodia draga, „Prima data”, înfiripa sentimente tandre intre inocenta Yoo-jin si tacutul Jun-sang. Si fiindca soseste iarna cu zapezile ei, tinerii nostri de la cercul radio decid sa plece intr-o mult dorita excursie la munte . Insa pana la plecare, o intamplare neasteptata intoarce pe dos sufletul delicatei Yoo-jin.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>