Ep 20: Marea explozie

Iljimae doneaza tot ce a strans de la nobilii corupti in scopul construirii de tunuri, pentru apararea tarii de un atac din Qing. Wol-Hee e angajata ca bucatareasa pentru muncitorii care lucreaza la forja ce functiona in secret in inima padurii, iar batranul cersetor o ajuta. Desi Iljimae i-a spus fetei ca va sta tot timpul pe aproape, insa ascuns, pentru a nu compromite prin prezenta sa munca, faptul ca iar nu il poate vedea, o afecteaza foarte mult si de aceea se adanceste in muca ca intr-un refugiu. Lordul Choi Myeong-Gil e impresionat de faptul ca un talhar ajuta la apararea tarii sale mai mult decat nobilii din guvern si incepe munca de fabricare a tunurilor cu ajutorul unui olandez. Din nefericire, cand pleaca la rau cu rufele la spalat, doi din oamenii lordului Kim dau de ea si o iau la intrebari. Din fericire, Iljimae care o veghea de la distanta, ii anihileaza cu doua lovituri bine tintite cu piatra, dar oamenii scapa cu viata si povestesc lordului Kim ce au vazut.

Ca sa il sperie, Iljimae intra in casa lui si ii lasa o scrisoare de amenintare si dovada ca ar fi putut oricand sa il ucida, dar asta nu face decat sa il inversuneze si mai mult pe abitiosul si lacomul senior.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>