Dupa ce a disparut aproape o jumatate de an din lumina reflectoarelor pentru a da nastere unei fiice, Vicki Zhao a aparut in public la ceremonia de inaugurare a galeriei de arta a unui bun prieten. Reporterii au intrebat-o ce a mai facut in ultimul timp, insa singurele vorbe ale actritei care nu demult impresiona audienta in filme precum „Mulan” sau „14 Blades” au fost: „Sunt foarte bine, insa imi pare rau, nu aceept sa acord interviuri”. Se pare ca vedeta nu a vrut sa arunce un con de umbra asupra evenimentului si a prietenului sau la invitatia caruia participa la eveniment.

Anul trecut actrita a ramas insarcinata si a intrerupt implicarea in orice proiect cinematografic. Ultima ei aparitie in public a fost anul trecut, in noiembrie, la premiera filmului „Hua Mulan” in Guangzhou. Dupa ce pe 11 aprilie a dat nastere unei fetite, vedeta a ramas departe de ochii lumii pana la acest eveniment, cand a aparut la inaugurarea galeriei de arta a lui Kim Robinson. Se spune ca actrita nu a primit nici o suma de bani pentru aparitia ei in public, fiind un simplu act de sustinere a unui bun prieten. Managerul ei de altfel a declarat ca Vicki nu obisnuieste sa apara in evenimente de acest gen, insa de aceasta data a tinut sa-si manifeste prietenia si respectul pe care il poarta fata de prietenul sau.

Vicki Zhao, care este casatorita cu magnatul Huang You Long din august 2009, a implinit acum 2 luni 34 de ani. Actrita a anuntat ca intentioneaza sa revina pe ecrane, si ca urmare a numeroaselor zvonuri care spuneau ca datorita averii impresionante a sotului ei, va renunta la cariera din lumea filmului pentru a se implica in afaceri cu vin. Managerul ei deja a confirmat faptul ca vedeta a acceptat rolul principal intr-un serial cu tema contemporana a carui productie ar putea incepe inainte de luna iulie a acestui an.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>