Continuarea filmului „Red Cliff”, considerat cel mai costisitor film asiatic al tuturor timpurilor, va avea premiera pe 15 ianuarie 2009, cu 5 zile inaintea Sarbatorii Primaverii in China. Trailerul pentru Taiwan si Hong Kong a fost deja lansat, in timp ce trailerul chinez se va lansa undeva in decembrie. Supermodelul taiwanez Lin Chi-Ling, care in prima parte a filmului a avut un rol sters, de doar cateva replici, va intra in lumina reflectoarelor in continuarea povestii filmului.

„Red Cliff part 1”, o adaptare dupa clasicul roman al celor 3 Regate, regizat de cunoscutul John Woo, a avut un buget de peste 40.000.000 dolari, la o luna de la lansare aducand doar din Asia incasari de peste 70.000.000 dolari. Vestea buna este ca americanii nu pot face nici un remake dupa acest gen de filme, astfel ca continuarea se anunta inca de pe acum unul din cele mai asteptate filme ale anului 2009 din Asia.

Un trailer al filmului poate fi vizionat AICI.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>