Nominalizata la premiul Emmy, Angel Locsin, revine in prim plan la o ora de maxima audienta in Filipine cu serialul de fantezie „Imortal”. „Imortal” se spune ca va deveni a doua parte a seriei fantastice „Lobo”, care i-a adus frumoasei actrite filipineze prima nominalizare la Premiile Internationale Emmy. Serialul „Imortal” va deveni primul serial despre vampiri produs de o televiziune din Filipine. E notabil faptul ca tema vampirilor a avut parte de o primire excelenta in randul telespectatorilor din intreaga lume. Succesul seriei de filme „Twilight”, a serialului HBO „True Blood” si a serialului „The Vampire Diaries”, a adus castiguri fabuloase producatorilor si a impus la nivel international brandul „Vampiri”.

In Filipine, postul de televiziune ABS-CBN va aduce aceasta tema in prim plan prin serialul „Imortal”, ce va prezenta diverse mituri despre creaturile intunericului cu un parfum autohton. Serialul va fi regizat de Chito Rono, scenaristul si regizorul succeselor de box-office (in Filipine) „Sukob” si „Feng Shui”. Nu s-a confirmat inca daca serialul se va axa pe tema vampirilor in principal, iar actrita Angel Locsin pastreaza tacerea in privinta rolului ce-l va avea in serial. Aceeasta a spus doar ca va fi ceva similar lui „Lobo”, asa ca ar putea reveni in serial ca… varcolac. In succesul international „The Twilight Saga”, varcolacii si vampirii erau inamici mortali. Nu e exclus ca serialul sa insiste pe preluarea acestei idei, si sa includa in scenariu putin din clasicul povestii „Romeo si Julieta”. Un lucru este cert: in serial va aparea si starul filmului filipinez contemporan, John Lloyd Cruz, actrita Maja Salvador si compozitorul si interpretul Rico Blanco.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>