Dong Yi se aventureaza in puterea noptii pentru a descifra misterul uciderii maestrului clopotar, care probabil ar deslusi si cine a fost in spatele incidentului discordantei muzicale. Interesele ascunderii adevarului sunt mari, iar dusmanii pandesc la tot coltul. In timpul unei furisari la locul unde fusese tinuta captiva, da peste nimeni altul decat… Regele in persoana. Fara a-si dezvalui momentan identitatea, acesta se imprieteneste cu Dong Yi si constata ca scopurile lor sunt comune. Dar cei doi sunt surprinsi de oamenii conspiratorilor, iar viata le este in pericol.

Salvarea vine de la nimeni altul decat Comandantul Suh, care soseste la timp si reuseste sa-i prinda pe raufacatori. Dupa acest eveniment, Dong Yi e rasplatita pentru curajul ei. Insa lucrurile se schimba in momentul in care este numit un nou director la Biroul de Muzica, in persoana fratelui liderului Factiunii Sudiste. Nici Factiunea Apuseana a Reginei-Mama nu sta prea bine. Aflata in spatele incidentului de la Biroul de Muzica, aceasta isi vede periclitata influenta la Curte in momentul in care Factiunea rivala ii dejoaca tentative de stergere a urmelor implicarii ei in conspiratie. Jocurile de culise se ascut, iar Dong Yi va avea parte de noi surprize.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>