Se pare ca paparazzi nu au de gand sa il lase in pace pe tanarul prim-ministru. A fost de ajuns sa il vada pe acesta sub aceeasi umbrela iesind de la un restaurant cu Miyama-san, ca au si lansat acuzatia ca acesta are o relatie amoroasa cu secretara sa. Din acest moment, tanara femeie se fereste de a se apropia de sori, dar nu poate evita o noua fotografie interpretabila, cu atat mai mult cu cat Miyama-san trebuie sa fie mereu cu el, pentru a-l ghida si ajuta in diversele situatii.

In una din serile cand, deprimata de barfele ce circula, Miyama-san iese singura la un local, intalneste o fosta colega de serviciu, care ii povesteste ca baietelul ei e internat in stare grava in spital, deoarece din lipsa de pediatri, un numar mare de spitale au refuzat internarea copilului, acesta primind cu intarziere tratament de specialitate. Problema ajunge curand la urechile lui sori Asakura, care se decide sa incerce sa rezolve problema lipsei de pediatri din tara si pentru asta cere ajutorul colaboratorilor sai.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>