Actorul coreean de top Jang Dong-gun (38 de ani) si actrita Ko So-young (37 de ani) s-au casatorit in urma unei ceremonii fastuoase tinuta ;a Hotelul Shilla din Seul pe 2 mai 2010, punand capat speculatiilor din media care durau de luni de zile cu privire la prietenia si relatia lor veche de 11 ani. Cuplul vedeta – considerat un fel de Brangelina al Coreei – au participat la o sedinta foto si o conferinta cu cateva ore inaintea ceremoniei, raspunzand intrebarilor reporterilor legate de nunta si de copilul lor (Ko este insarcinata in luna a 4-a). „Va multumesc mult ca ati venit”, au fost vorbele cu care a inceput Jang conferinta de presa. „Suntem extrem de recunoscatori si fericiti pentru atentia pe care ne-ati aratat-o, dar a fost, de asemenea, si coplesitor. Astazi, insa, simt nevoia sa-mi exprim recunostinta pentru tot”. Dupa ce Ko a mentionat ca „copilul e bine”, Jang a explicat ca in urma cu cateva zile au fost la doctor, spunandu-li-se ca „copilul este sanatos”, adaugand ca spre ca „va fi o fetita care sa semene cu Ko So-young”.

Cuplul, care au tinut prima pagina a ziarelor si jurnalelor mondene dupa ce in noiembrie 2009 au facut publica relatia lor de peste 10 ani, a impartasit detalii despre lunga lor prietenie ce a inceput pe platourile de filmare ale filmului „Love Wind, Love Song” in 1999, unde acestia au recunoscut ca in foarte scurt timp au devenit foarte apropiati. In privinta zvonurilor despre intalnirile celor doi, Ko a spus: „Cred ca amandoi aveam sentimente unul pentru celalalt, ins ape atunci eram tineri. Si cred ca am tinut atat de mult unul la celalalt incat nu am dorit sa riscam prietenia noastra sfarsind printr-o despartire, asa ca cred ca am ramas pur si simplu buni prieteni”. Cei doi se pare ca au inceput sa se intalneasca acum 2 ani: „Jang a vorbit de casatorie de mai multe ori, dar prima oara m-a cerut in casatorie vara trecuta, sau undeva intre vara si toamna”.

Jang a explicat la intalnirea sa cu fanii din martie ca a inceput sa se gandeasca la nunta in timpul filmarilor la filmul „The Warrior’s Way”, cand a inceput „sa se uite inapoi la viata sa si sa se gandeasca la el ca barbat, pe langa ipostaza de actor”. Atunci „a inceput sa dezvolte emotii diferite fata de o veche prietena”, si natural, a inceput sa simta ca vroia sa-si petreaca restul vietii cu ea.

Intre invitatii de top prezenti la fericitul eveniment au fost: Park Joong-hoon (ce a fost si gazda ceremoniei), Lee Byeong-Heon, So Ji-sub, Lee Jeong-jae, Rain, Kwon Sang-woo si Son Tae-yeong, Jung Woo-sung sau Kim Nam-joo. Cantareata coreeana Shin Seung-hun a interpretat „One Fine Day” pentru insuratei, in timp ce Lee Eo-ryung, celebru critic literar coreean si parintele proiectului „The Warrior’s Way”, regizorul Lee Sung-moo, au oficiat ceremonia. Jang si Ko isi vor petrece luna de miere in Bali, dupa care se vor muta in noua lor resedinta dintr-o zona luxoasa a Seulului.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>