Ingrijorat pentru soarta celorlalti nangdo si, mai ales, de ce i s-ar fi putut intampla lui Deok-man, Yu-sin pleaca in cautarea acestora. Imprejurimile sunt pline de cadavrele dusmanilor dar si ale camarazilor de arme, iar Deok-man pare de negasit. Intr-un final, Yu-sin ajunge si la locul mlastinos unde se luptasera soldatii sai. Obosit si disperat de efortul sau zadarnic, Yu-sin e surprins de atacul unui soldat din Baekje care fusese doar ranit si intre timp isi revenise. Dar, in clipa in care viata hwarangului pare ca atarna doar de un fir de par, o sageata salvatoare pune capat luptei si, spre uimirea lui, cel care-l salveaza e tocmai Deok-man.

Juk-bang si Go-do, cei doi nangdo care incercau sa scape de lupta fugind in Baekje, sunt gasiti de camarazii lor si totul reintra in normal ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

La palat situatia e foarte tensionata. Pe de o parte, printesa Cheon-myeong incearca sa gaseasca o cale de a-i salva pe lordul Kim Seo-hyun si pe Yu-sin, iar pe de alta, Mi-shil face tot posibilul ca planul ministrului de razboi sa dea rezultatele scontate.

Prezentare realizata de autarhe_a

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>