Intr-un articol recent vorbeam despre faptul ca fiul lui Nicholas Tse, Lucas, ar avea un IQ de peste 130, la doar 2 ani. De aceasta data, un nou scandal a luat nastere in urma zvonurilor cum ca Lucas nu ar fi, de fapt, copilul lui Tse si a Ceciliei Cheung. Zvonuri rautacioase sustin ca de fapt acesta ar fi fiul rezultat din relatia anterioara a Ceciliei Cheung cu… Edison Chen ! Totul a pornit de la ultimele poze publicate pe internet ale copilului, care, conform sina.com, ar semana straniu cu cantaretul si actorul cazut in disgratie, cand acesta era copil. Netizens din lumea vorbitoare de chineza s-au angajat intr-o controversa pe aceasta tema, parerile fiind impartite. „Ochii sunt leit ai lui Edison, dar nasul fara indoiala e al Ceciliei”, sustine nownews.com, un portal de top chinezesc. „Lucas e un baiat dragut si va creste avand ce e mai bun mostenit de la Edison si Cecilia”.

Edison Chen si Cecilia Cheung (cu inca o multime de starlete din Hong Kong) au fost implicati in scandalul fotografiilor indecente care au cutremurat show-biz-ul din Hong Kong in anul 2008. Cum era de asteptat, zvonul a starnit furia sotului Ceciliei, Nicholas Tse. Vedeta din „Bodyguards and Assassins” a reamintit ca „Lucas e fiul meu – indiferent ce spune lumea. Acum lasati-mi copilul in pace !” Poate ca vestea ca in curand se va naste al doilea copil al sau ii va mai alunga din suparare lui Nicholas, care a amanat toate proiectele la care lucra pentru a fi alaturi de sotia sa, care la inceputul acestei luni va naste.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>