Aflate la mii de kilometri departare una de alta, dar legate de firul invizibil al destinului, cele doua gemene trebuie sa faca fata la prima incercare coplesitoare din viata lor. Fiintele cele mai apropiate, So-hwa si lordul Yong-Su dispar din vietile lor, grabind maturizarea celor doua tinere in mod neasteptat. Nestiind nimic despre trecutul ei, Deok-man porneste spre Gyerim in cautarea lui Moon-Noh despre care crede ca este tatal ei. Calatoria aceasta ii aduce intimplari inedite si predestinate.

Printesa Cheon-Myung, dupa asasinarea sotului ei de catre Mi-shil, hotaraste sa intre in lupta politica si merge sa il caute si ea pe Moon-Noh, Marele Maestru. Cum nimic nu este intimplator, destinul le aduce impreuna pe cele doua surori, si tot impreuna trec prin intimplari care le pun viata si vointa la incercare. Calatoria lor va fi incununata de succes? Sau din nou furtuna numita Mi-shil le va tulbura planurile? Un episod in care personaje cruciale din viata lui Deok-man incep sa apara si sa o modeleze pe tanara printesa !

Prezentare realizata de deniss (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>