Calcand pe urmele recentului serial al actritei Ueto Aya, „Zettai Reido”, „Shinzanmono”, cel mai nou serial al postului japonez de televiziune TBS ii are in rolurile principale pe Abe Hiroshi si Meisa Kuroki. Insa de la prima saptamana de rulare la televiziune, serialul a inregistrat ratinguri ridicate. Inspirat de romanul lui Higashino Keigo, nimeni altul decat autorul romanelor ce au stat la baza serialelor „Galileo” si „Byakuyako”, noul serial cu detectivi a inceput sa fie difuzat duminica in Japonia. Primul episode a avut un rating surprinzator de bun, de 21 %. Pana acum, „Shinzanmono” a devenit cel mai bine cotat serial din acest sezon.

Cu toate acestea, audienta a fost severa cu Abe Hiroshi, a carui performanta actoriceasca considera publicul este medie, neridicandu-se la standardele ridicate cu care obisnuise pe toata lumea. Unii deja s-au antepronuntat si au declarat ca nu au mari asteptari de la sfarsitul serialului, prezicand ca episodul 2 va avea o scadere in rating la 16%. In paralel, postul concurent NTV a inceput difuzarea serialului „Kaibutsu-kun”, cu liderul formatiei „Arashi” in rolul principal, Ohno Satoshi, primul episode avand un rating de 17,5%.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>