Desertul Taklamakan, China dupa 15 ani. So-hwa, impreuna cu Deok-man traiesc intr-o oaza de negot unde So-hwa conduce un mic han. Intre timp, Deok-man a devenit o tanara foarte curajoasa, desteapta, apreciata si populara printre caravanele de negutatori care isi dau intilnire regulat la hanul mamei sale. Destinul care isi urmeaza statornic drumul ii rezerva lui Deok-man o surpriza. Un calator ciudat ii iese in cale, dupa ce acesta se rugase de negustori sa fie luat in slujba lor. Asa acest calator venit de departe ajunge la hanul lui So-hwa.

Intre timp, in Silla este doliu. Al treilea baiat al regelui moare si regina Maya este doborita de durere. Ea se invinuieste pentru nasterea gemenelor, deoarece crede ca aceasta  este cauza nenorocirii care s-a abatut asupra familiei domnesti. De cealalta parte, Mi-shil isi continua consecventa planurile si in acest scop incepe sa o intimideze pe printesa Cheon-myung (prima nascuta dintre gemene), ca sa o poata controla pe viitor..

Spiritul desertului in toata frumusetea si cruzimea lui impletit cu puterea de viata si vigoarea lui Deok-man ne bucura simturile si imaginatia in acest nou episod.

Prezentare realizata de deniss (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>