Dorinta nestapanita de razbunare a lui Namgung Junkwang lasa in urma numai pustiu si moarte in satul Dor de Casa. Desi era constient ca daca nu si-ar fi tradat prietenul si nu i-ar fi furat iubita, Jin-ha nu s-ar fi gandit niciodata sa distruga prietenia dintre ei sau sa-i faca vreun rau, Namgung nu ezita sa continuie spirala nesfarsita a razbunarii.

Ajuns si el in satul Dor de Casa, Sajun constata ca e deja prea tarziu pentru a mai distruge ceva dar il gaseste acolo pe Ah-shin si spera ca-l va putea determina sa-i spuna unde e Manualul Divin.

Pe drumul de intoarcere, Namgung se intalneste cu Sullie si intre cei doi are loc o ultima discutie. Pentru Sullie, aceasta intalnire e una a despartirii definitive de viata pe care o dusese alaturi de sotul ei si din acest motiv nimic nu va mai ramane ascuns, nici sentimente, nici adevaruri.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>