Vedeta japoneza in plina ascensiune Meisa Kuroki, in varsta de 21 de ani, e pregatita sa devina un nume cunoscut la nivel mondial. Iar asta datorita ajutorului unui contract comercial important. Recent, actrita a semnat un contract prin care devine imaginea brandului de produse cosmetice L’Oreal Paris, populare in peste 150 de tari din intreaga lume. Kuroki a inceput sa-si cladeasca o cariera in Japonia din 2004, insa a dat marea lovitura la nivel international cu rolul din filmul japonezo-chinez „Subaru”, inspirat dintr-o manga despre o balerina. Interpretarea ei din acest film a atras atentia directorului general international al L’Oreal, Vianney Derville, care a elogiat eleganta, frumusetea si talentul nativ al actritei.

L’Oreal o va distribui pe Kuroki in reclamele realizate in intreaga lume, incepand cu Japonia. Lista celebritatilor ce colaboreaza cu cunoscuta companie include nume precum Penelope Cruz, Beyonce sau Eva Longoria. Pana la acest pas, Kuroki a reprezentat imaginea Giorgio Armani in Japonia.

 Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>