Ajunsa animatoare la un club de noapte din Osaka, numit Club Elegance, Ayaka se loveste de la bun inceput de dispretul si sicanele colegelor de serviciu, animatoarele mai vechi ale clubului, dar are curajul de a merge mai departe cu incapatanare pe drumul ce l-a ales. Intr-o seara, la clubul de noapte vine unul din cei mai bogati afaceristi ai orasului, poreclit „Fantoma din Sud”, cu renumele de om inabordabil si capricios, si fata indrazneste sa ii ceara 3 ocazii de a-l face sa devina client fidel al localului lor. Afaceristul accepta, impins de curiozitate, dar si de frumusetea fetei, si Ayaka paseste astfel pe drumul spinos al carierei de animatoare, dorind sa ajunga cea mai buna in meseria aceasta, si astfel sa cucereasca lumea de noapte din Osaka. Ea este ajutata din umbra si tanar yakuza Date Naoto, care ii da sfaturi pretioase si de care Ayaka se indragosteste.

Va reusi Ayaka sa isi atinga scopul de a cuceri Fantoma din Sud ? Cum va reusi ea sa imbine iubirea pentru Naoto cu spinoasa cale pe care a decis sa mearga ?

Prezentare realizata de maman_12003 (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>