Serialul japonez “Daimajin”, care in 1966 a fost extrem de popular, va avea parte de un remake produs de TV Tokyo. Insa nu va fi vorba de un serial oarecare; televiziunea producatoare a alocat nu mai putin de 1 bilion de yeni (aproximativ 11 milioane de dolari) pentru crearea lui, fiind un buget urias cum rar vezi in lumea televiziunii. Eroina noii serii va fi o eleva de la un colegiu, Yuka Rikuna, in varsta de 21 de ani, care a fost selectata din peste 1.000 de tinere care au fost supuse unui casting pentru acest rol.
Daimajin este o statuie de piatra uriasa care revine la viata. Are o infatisare inspaimantatoare, piele cenusie, ochi rosii cu un iris galben, purtand o armura de samurai. Trupul de piatra al acesteia nu poate fi ranit de nici o arma umana. Poate sa-si controleze inamicul umplandu-i capul cu viziuni ale fantomelor si demonilor, si poate sa se transforme intr-o uriasa minge de foc sau sa umble pe fundul lacurilor si sa creeze cutremure de pamant. Araca fara mila si ii pedepseste pe raufacatori cu o moarte oribila si violenta. Nu poate fi oprita decat de gesturi positive, de fapte bune.
Noul serial este plin de efecte speciale de ultima ora din domeniul tehnologiei video. Acesta va fi difuzat incepand cu 2 aprilie la televiziunea japoneza. De aceasta data eroina va fi o studenta la colegiu pe nume Kanon, care se va ruga pentru a trezi la viata uriasul zeu al razboiului. Inca o data, Daimajin va avea de-a face cu o multime de oameni rai.
Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>