In timpul unei discutii prietenesti intre printul San si Song-yeon, acestia sunt surprinsi de sotia acestuia intr-o atitudine ce poate fi interpretata gresit si printesa, desi e buna si blanda, nu isi poate inabusi gelozia, gelozie si mai mult atatata de servitoarea ei credincioasa, dar la exterior ramane la fel de senina si binevoitoare ca intotdeauna. Printul nu este stanjenit de situatie si ii spune sotiei sale ca Song-yeon l-a ajutat sa demaste planul tradatorilor, si ca e o veche prietena.

In acelasi timp, printul nu uita nici de celalalt prieten al sau: Dae-soo e primit cu bratele deschise de catre cei din garda personala a printului, care ii sunt recunoscatori ca i-a ajutat acestuia sa anihileze ultimul complot. Acum cei doi prieteni ai printului sunt aproape de a-si indeplini promisiunea de a ajunge langa el, la palat. Vor reusi oare intr-adevar sa o faca ? Sau soarta va interveni iar, ca de atatea ori ?

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>