ilj-20Dupa un episod plin de clarificari, il regasim pe Iljimae in plina actiune. Are acum alaturi de el oameni de incredere impreuna cu care poate tese un plan detaliat de penetrare in ultima citadela unde se poate ascunde adevarul atat de mult cautat – Palatul.

Dupa ce patrund cu succes in resedinta regelui, el si tovarasii lui isi duc la indeplinire planul pas cu pas. Insa in timp ce scoteau din magaziile regale un transport de alimente, dau nas in nas cu insusi regele, care il recunoaste pe tanarul cu ochi vioi care a cerut dreptate. Insa acesta nu se dezminte nici de data asta si reuseste sa il induca in eroare pe suveran si sa scape basma curata.

Shi Hoo este insa in garda. In sufletul lui dorinta de a-l prinde pe talhar e si mai mare acum, cand stie ca Soe Dol a murit din cauza acestuia, si faptul ca a aflat ca sunt frati pare sa il indarjesca si mai mult.

Iljimae se apropie tot mai mult de aflarea marelui secret, dar pe urmele lui sunt adversari inversunati si bine pregatiti…

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>