kim-hye-soo-1Actrita Kim Hye-soo a participat la un program voluntar de ajutorare a copiilor nepalezi, a declarat postul tv MBC. Experienta ei a fost difuzata in cadrul unui program de televiziune difuzat de amintitul canal. Sex-simbolul in varsta de 39 de ani a vizitat Kailali, un sat situat la 10 ore distanta de mers cu masina din capitala Kathmandu, in perioada 26-30 octombrie 2009. Zona a devenit una aproape secetoasa, recoltele fiind extrem de sarace. Inainte, aceasta zona era era o jungla luxurianta, careia recentele inundatii i-au provocat serioase daune. Actrita a trebuit sa faca diverse munci manuale, fiind vazuta radicand saci de orez de 30 de kg. „Sa va spun sincer, niciodata nu a trebuit sa transpir atat in afara scenei. Insa chiar am simtit ca trebuie sa las in urma un strop de sudoare pentru asa ceva„, a spus actrita despre prima experienta peste hotare ca voluntara.

kym-hye-sooKim a vizitat si o familie lovita de SIDA si a fost serios afectata de faptul ca tot ce putea face era sa ofere prim-ajutorul elementar. „Aflandu-ma aici, realizez ca nu pot face prea multe. Prapastia dintre realitate si dorinta mea de a ajuta e prea mare„, a spus aceasta. Vedeta din serialul „Style” difuzat de SBS a ajutat si 4 surori orfane cumparandu-le haine din piata locala. „Este prima oara cand ma ofer voluntara intr-o misiune internationala, si simt ca si cum mi-ar lipsi o multime de calitati, ca om. Ma tem ca scurta mea vizita se va sfarsi prin a-i rani pe acesti copii. Cred ca ceea ce ne sta in putinta sa facem e sa-i ajutam sa-si traiasca viata pe care si-o doresc„, a spus actrita.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>