jo-hyeo-ryoComedianta coreeana Jo Hye-ryeon (Love of South and North, Smile Again) are un plan: pana in martie 2013 vrea sa fie asociata cu show-ul celebrei Oprah Winfrey si sa smulga ovatii din partea audientei de fiecare data din intra in scena emisiunii ce o modereaza. Jo studiaza engleza cu un profesor personal, in conditiile in care viata ei depinde de cunoasterea acestei limbi, actrita extinzandu-si sfera de activitate in Statele Unite. Este a doua campanie similara a acesteia, prima fiind pentru invatarea japonezei in vederea cuceririi insulei acum 4 ani. „Daca iti faci un plan concret, iti inchipui de ce ai nevoie pentru a-l implini, asa ca nu iti irosesti timpul, ci te apropii mai mult de telul tau„, a spus Jo. „Numesc acest proces scrierea unui jurnal al viitorului. Iti scrii planurile in detaliu, ca si cum s-ar intampla chiar acum. Am inceput noul jurnal la inceputul acestui an, iar rezultatul a fost chiar mai bun decat ma asteptam. Obtin multa energie pozitiva care ma pastreaza in forma„.

In urma cu 4 ani, Jo a plecat in Japonia avand cunostinte minime de limba japoneza. Simtea ca are nevoie de ea pentru o noua provocare, asa ca a invatat-o. Nu a fost usor sa-si construiasca o cariera acolo. In fiecare clipa a simtit ca e ca si cum ar sta pe marginea unei stanci. Acest jurnal al viitorului a fost cel care a sustinut-o in momentele dificile. Scriindu-l, a ajutat-o sa-si accepte situatia sis a se planga mai putin, sfatuindu-i pe cei din preajma sa procedeze la fel.”Din moment ce imi scriam planurile amuzante in detaliu, acestea deveneau atat de insufletite incat simteam un val de endorfina revigorandu-ma„, a spus aceasta. „Cred cu tarie ca tot ce am notat in jurnalul meu va deveni realitate. Cu siguranta va fi asa. Imi creionez propriul viitor.” Cheia, spune actrita, este gandirea pozitiva. „Viata poate deveni atat de fericita prin lucruri atat de marunte precum un jurnal al viitorului, care transforma gandurile negative in unele pozitive„.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>