hiroshi_fuseActorul Hiroshi Fuse (51 de ani) si actrita Hiro Komura (in varsta de 43 de ani) au divortat oficial. Odata priviti ca un cuplu casatorit fericit, cei doi au fost impreuna timp de 17 ani, avand 3 fii. Fuse si Komura s-au casatorit in 1992. Anul trecut s-a dezvaluit faptul ca cei doi traiau separat de ceva timp. Pretextul pare a fi fost grija pentru parinti a fiecaruia dintre ei, fapt care solicita prezenta acestora alaturi de ei In decembrie 2008, Komura a solicitat un arbitraj de divort din partea unei Curti familiale, iar procedurile au fost completate pe 17 aprilie. Sotiei i-a fost incredintata custodia copiilor.

hiro-komuraIntr-un interviu acordat in decursul unei emisiuni tv, Komura a spus ca prima infatisare in fata Curtii a fost stabilita pentru luna martie, insa Fuse nu a putut participa datorita programului incarcat. La cea de-a doua infatisare, in 17 aprilie, Fuse a acceptat divortul. In privinta motivelor divortului, Komura a explicat ca mai multi factori au contribuit la luarea deciziei. Mai multe zvonuri au iesit la iveala, insa Komura a negat in mod special faptul ca una din cause ar fi fost violenta domestica. De asemenea, actrita si-a exprimat recunostinta fata de Fuse ca sot si tata, adaugand ca inca simte ca intregul mariaj a fost o experienta frumoasa, plina de amintiri placute. Intrebata de posibilitatea unei recasatorii, Komura a spus ca nu are nici un plan in acest sens. In orice caz, actrita pare a se concentra din nou asupra carierei ei cinematografice.

Cei doi actori erau reprezentati de aceeasi agentie de impresariere, insa la inceputul acestui an, Komura a intrerupt colaborarea cu aceasta. Anul trecut, Hiro Komura a revenit, dupa o pauza de 20 de ani, pe ecrane, cu un rol intr-un serial tv regizat de Takashi Miike.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>